Fixe korting van 5 tot wel 29% !!!

  • 0

Fixe korting van 5 tot wel 29% !!!

Category:Booking,Hot Niews,Korting,Solden,Voorjaarsaanbieding

Hallo allemaal

Wij kunnen u alvast gelukkig maken met een uniek verlof in ons vakantiehuis Maison Maxou”. Om het nieuwe jaar goed in te zetten hebben wij in deze uitzonderlijke tijden onze prijzen heel scherp gezet…

Met een fixe korting van 5 tot wel 29%* !!! op de originele naakte huurprijs zorgen wij ervoor dat uw welverdiende vakantie geen zure appel wordt. Het leven is al zo duur … Dus is het nu hoog tijd om te boeken en te genieten van een aperitiefje in de zon aan onze wijnton.
Bekijk dus nu zeker onze nieuwe prijzentabel en boekingskalender.

Deze unieke korting loopt TIJDELIJK t/m1 juni 2022 !
Profiteer van deze unieke stunt nu er nog enkele mooie weken te boeken vallen…

* Prijzen in het laagseizoen

 

Leave a Reply