September 2023… Wat een prachtige vakantiemaand !

  • 0

September 2023… Wat een prachtige vakantiemaand !

Category:Activiteiten,Beleven,Eten & Drinken,Genieten,Hot Niews,Uitstap,work

Wij hebben opnieuw kunnen genieten van een schitterend verblijf in Maison Maxou. Dit alles bij onwaarschijnlijk mooi weer.
Wij hebben geklust…  maar ook genoten…

Na een aangenaam 3-daags bezoek van mijn vriend D.D. en een gezellig verjaardagsfeestje van onze buurman M.P. (83j !) hebben we ook nog eens de handen uit de mouwen gestoken … hagen en struiken gesnoeid, brandhout gezaagd, plafonds buitenterrassen gepoetst, … af en toe een hapje en drankje… en natuurlijk tussendoor een uitstapje en wat genieten…

De laatste week alles gepoetst en opgeruimd voor aankomende herfst/winter… en de laatste avond nog een keer gaan eten au Château bij de afsluiting van hun kampeerseizoen. Was opnieuw lekker en gezellig. Afscheid met de nodige knuffels en bissousssss. Maar mooie liedjes….

Het vakantieseizoen 2023 was opnieuw een succes die van start ging met de passage van de Tour de France… We kregen opnieuw mooie, warme recensies welke we zeker koesteren. Daarom willen we al onzer gasten danken voor hun vertrouwen en kijken we hunkerend uit naar 2024.

Up to next year!

Meer sfeerbeelden van ons verblijf vind u op ons portfolio

 

Leave a Reply

Geverifieerd door MonsterInsights