About MM

Prachtig vakantiehuis met uniek
zicht op grote zwem- en visvijver

Ons 6-persoons vakantiehuis ligt verscholen in het prachtige Parc Naturel Regional Perigord Limousin in een open en groen glooiend landschap tussen de dorpjes Abjat sur Bandiat, Champs Romain en Saint Saud Lacoussière.

Daar tussen verscholen ligt “MaisonMaxou“. Een prachtig vrijstaand huis, gebouwd in 2008. Dit huis biedt u alle privacy en comfort die je nodig hebt om hier heerlijk te vertoeven. Het huis laat zich het best beschrijven als ruim en licht, waarbij de woonkamer (46 m2) via de openslaande deuren naadloos overgaat naar het ruime overdekte terras. Van hieruit geniet u ten volle van het  uitzicht op een zwemvijver. Bijna het hele jaar door is het terras een heerlijk deel van de woonkamer.  Verder is aan de zuidkant van het huis een beschut terras en is er beneden een terras van100m2 die  aansluit aan het gazon. Hier kan met een groot gezelschap gegeten en gebarbecued worden. De afgesloten tuin geeft alvast genoeg ruimte om de kinderen te laten ravotten…  

Zoekt u de rust om te onthaasten en het comfort van een moderne vakantiehuis, dan bent u in “MaisonMaxou” op de juiste plaats. Maar willen uw kinderen liever wat leven in de brouwerij? Dan biedt dit mooie plekje in de Périgord Vert (Dordogne) een originele uitkomst! 

MaisonMaxou” ligt op ca. 200 m van het “Château Le Verdoyer” met bijbehorende sympathieke 4 sterren camping. Als tijdelijke bewoner van ons vakantiehuis kunt u van half april tot begin oktober gratis gebruik maken van de zwembaden en vele faciliteiten van deze ****familie camping.

Het huis beschikt over een grote afgesloten tuin, waar de kinderen kunnen ravotten. Uw kinderen kunnen ook deelnemen aan de uitgebreide kinderanimatie (NL) op de camping. 

De glooiende en bosrijke omgeving is zeer geschikt voor fietsers, wandelaars en vissers kunnen hun hart ophalen in de vele visvijvers rondom het huis en de camping.

Zowel in Saint Saud Lacoussière (3 km) als in St. Estephe (8 km) zijn grote waterpartijen waar aan gezonde waterrecreatie kan worden gedaan. Halverwege de weg naar Nontron (14 km) is een “koordenpiste”, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen in bomen.

Rust en ruimte

Ons vakantiehuis is gebouwd in 2008, staat op het einde van een doodlopend straatje, Impasse de Leyrodie. Voor mensen die houden van comfort, ruimte, rust, heerlijke bedden en een volledig ingerichte keuken met kookboeken en kruiden!,…  is dit “the place to be”.

 

Noot: In het kader van de lopende en geplande restyling van het interieur kunnen sommige foto’s op deze site afwijken van de realiteit ter plaatse: o.a. meubilair, tuin, uitzicht, kleuren,… De update van de huidige foto’s is voorzien omstreeks juni 2022.