Kinderkamer

De kinderkamer (8,70m2) met zicht op de voortuin (richting West) heeft een modern “kajuitbed“.

In bijzonder voor de veiligheid van de kinderen die er moeten logeren… hebben wij na veel wikken en wegen geopteerd voor een kajuitbed (HEMNES) met extra opbergruimte. Het voorziene stapelbed werd dus gecanceld wegens veiligheidsredenen… Wij willen niet dat uw kind tijdens uw verlof uit het bovenste bed valt!

Deze bijzondere stevige bedbank is voorzien van 3 lades voor het beddengoed en 2 matrassen à 80x200cm. Bij de vingerknip schuift een extra bed uit.

Dit populaire kinderbed is zowel een zitbank, een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en opbergruimte in één meubel!

Met dit kajuitbed creëer je snel en gemakkelijk plaats voor logés. Gewoon het bedframe uittrekken en je hebt een heerlijk tweepersoonsbed. Het hoge basiselement zorgt voor een gezellig cocoon-gevoel. Het is mooi wit gelakt en daardoor onderhoudsvriendelijk.
De bedbank is verder voorzien van twee lattenbodem en elastische ÅSVANG foam matrassen die het hele lichaam op een comfortabele manier ondersteunen. Deze liggen op elkaar als je de bedbank als eenpersoonsbed gebruikt en naast elkaar als je er een tweepersoonsbed van maakt. Meer details via de installatievideo.

De kinderkamer is voorzien van een mobiele legkast (L:150 x H:90 x D:40cm)
De inbouwkast is afgesloten met privaat materiaal van de eigenaar.

In deze kamer staat eveneens een bureautje met TV en DVD-speler.

Op de kamer zijn verder voorzien:  2 dekbedden (150×200), 2 hoofdkussens (50×60) en 2 matrasbeschermers. Bedlinnen door uzelf te voorzien of te huren.

 

Twee unieke kunstwerken van Hugo Van Exem en Piet Quekel

In deze kinderkamer hangen 2 kleurrijke zeefdrukken van de Nederlandse kunstenaar Piet Quekel (Helmond, 21 juli 1954). Deze unieke werken zijn hand gesigneerd en genummerd .
Het werk van Quekel heeft karakteristieke vormen met een eigen stijl en een kleine ondertoon van humor, levensvreugde, kleur, … . Vaak een verwerking van een herkenbaar figuratief maar niet natuurgetrouw beeld zodat alleen het belangrijkste getoond wordt. Favoriete onderwerpen zijn vogels, katten, bloemen en fantasiewezens. De werken van Quekel zijn opgenomen in tal van collecties en galerieën in binnen- en buitenland.

Verder heeft onze vriend / huisschilder Hugo Van Exem (BE, Geluveld, 13 juni 1948…) gezorgd voor 2 unieke schilderijen van clown koppen met een aparte mimiek..

 

Noot: Deze kamer is herschilderd in Sep 2021. Foto’s zijn genomen medio Apr 2022.


 

 

Geverifieerd door MonsterInsights