Master bedroom

De master bedroom heeft een nieuw zwart tweepersoonsbed boxspring met kwalitatieve matrassen, topper en hoofdbord. Afmeting: 160 x 200 cm (2 x 80).
Om hygiënische redenen werd gekozen voor imitatie lederen uitvoering.

De pocketvering matrassen bevatten 300 veren per m2 en hebben 7 comfortzones.
Dit zorgt voor een goede gewichtsondersteuning en goede ventilatie.
Een pocketveer zelf zit verpakt in schimmelwerende hoesjes wat zorgt voor een betere hygiëne. Door de comfortzones wordt een juiste ondersteuning geboden aan de schouders, heupen en bekken en vormt zich als het ware als een drukverdeler naar het lichaam, de juiste drukverdeling op de juiste plaatsen.
Per zijde kan deze matras tot ca. 120 kg ondersteunen bij normaal dagelijks gebruik.
Deze boxspring is uitgevoerd met een topmatras van koudschuim.
Door de open celstructuur zorgt dit voor een uitstekende ventilatie en goede luchtcirculatie. Koudschuim is allergievrij en geeft geen geur vrij.

De ruime kamer (13,50m2) is voorzien van openslaande deuren met toegang tot het balkon en heeft unieke view op de achterliggende vallei, vijver en bossen. Een zalig ontwaken bij zonsopgang…

Op de kamer zijn voorzien: een dekbed (200×220) of 2 dekbedden (150×200), 2 hoofdkussens (50×60) en een matrasbeschermer. Bedlinnen om hygiënische redenen door uzelf te voorzien.

 

 

Noot: In het kader van de lopende en geplande upgrade van Maison Maxou kunnen sommige foto’s op deze site afwijken van de realiteit ter plaatse: o.a. meubilair, tuin, uitzicht, kleuren,… De huidige foto’s zijn sfeerbeelden medio 2022.

 

Geverifieerd door MonsterInsights