Archives

  • 0

Romantisch dineren au Château

Restaurant van Château le Verdoyer

Een echt kwaliteitsrestaurant, een terras aan het water, verse en lokale producten voor de Périgordine en internationale keuken, vriendelijke bediening en royale gerechten.

Laat u verleiden!

Regionale specialiteiten in een fraaie ambiance

Als we het over eten op een camping hebben, gaat het meestal over een barbecue-avond of makkelijke salades en niet over echte gastronomie. Echter, Camping Château le Verdoyer verwelkomt u graag in een restaurant met een rijke kaart vol heerlijke gastronomische specialiteiten uit de Périgord, inclusief huisgemaakte Foie Gras.

De dikke muren van Château le Verdoyer herbergen een door de gasten van de camping zeer gewaardeerd restaurant, waar u kunt genieten van twee verschillende sferen:

  • De eerste zaal met authentieke kasteelmuren, indien nodig verwarmd door een sfeervolle open haard, biedt een verfijnde en gezellige ambiance om in alle rust te genieten van de gastronomische maaltijden die de koks van Château le Verdoyer voor u bereiden. Hier kunt u onder meer kiezen voor huisgemaakte Foie Gras, een rode poon en Piquillos salade, een stukje vaars uit Saint Saud met champignons of toch de eendenborst met port. Een aantal à la carte gerechten bereid met lokale (of regionale) producten, zoals honing uit La Coquille, de vaars uit Saint Saud of de Pineau uit de Charente. Zelfs de saffraan komt van een producent uit Champs Romain, op slechts een paar kilometer van de camping.
  • Naast de authentieke zaal van het Château, heeft het restaurant een grote lichte ruimte met uitzicht op de vijver aan de achterkant van het Château. Deze zaal is zeer geschikt voor familiemaaltijden, met een speelruimte voor kinderen waarin ze spelletjes kunnen doen of lekker kunnen tekenen en kleuren. Deze ruimte wordt in het voor- en naseizoen ook gebruikt voor bijzondere muzikale avonden, zoals bij de seizoensopening en -sluiting van het restaurant van Château le Verdoyer.

Op mooie zomeravonden is het ook mogelijk om te genieten van een maaltijd op het ongedwongen terras, aan de oever van het meer.

 

‘Aankomstdiner’
Naast de gebruikelijke gerechten, die u hier kunt bekijken, kunt u op de dag van aankomst genieten van een speciaal ‘aankomstdiner’ aan een scherpe prijs. Deze aanbieding is alleen geldig op de avond van uw aankomst en alleen op reservering.
Het restaurant is elke avond open, behalve op woensdagavond. Gelieve te reserveren.

Terras van de Bar: lekker snacken…
Geen zin om te koken? Dan is er ook de mogelijkheid voor een snelle en eenvoudige snackmaaltijd op het terras van de bar, voor de receptie: Snackbar Les Perroquets!
Friet, snacks, pizza’s of salades … een beknopte menukaart met sympathieke prijzen, om gewoon lekker makkelijk te eten terwijl je naar de Lenny Disco kijkt of van het woensdagconcert geniet.


Geverifieerd door MonsterInsights