Archives

  • -

Comfort

“Maison Maxou”  is een vrijstaand modern vakantiehuis met een bewoonbare oppervlakte van 130 m2. Het biedt u alle privacy en comfort die je nodig hebt om er heerlijk te vertoeven en te genieten van de rust en de bijzondere streek.

Het is compleet ingericht voor zes personen (4+2 kids). Er is een ruime woonkamer met salon die doorloopt naar een moderne open keuken met ruime eettafel, drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.

Heerlijke bedden, goed zittende stoelen en een volledig ingerichte keuken met kookboeken en kruiden zorgen voor die extra toets!,…

Het huis is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en voorzien van houtkachel en elektrische verwarming voor de frissere dagen in het voor- en najaar.

TV-Vlaanderen en de vele faciliteiten van de familie****kasteelcamping “Château le verdoyer” zijn inbegrepen in de prijs. Ook is in de omgeving een goed 4G netwerk en Free-Wifi op het terras van de camping.

Meer details vindt je zeker terug op de tab “The House” en sub tabs…


  • -

C’est si bon!

Willen uw kinderen liever wat meer leven in de brouwerij… ? Dan biedt dit mooie plekje in de Dordogne een originele uitkomst! Uw vakantiehuis “Maison Maxou” ligt op een steenworp van het Château Le Verdoyer met bijbehorende  **** sterren Familiecamping.

Als tijdelijke bewoner van “Maison Maxou” kunt u van half april tot eind september gratis gebruik maken van de zwembaden en de vele faciliteiten van deze bijzondere familiecamping. De sympathieke Nederlandstalige eigenaar Floris en zijn dame Véronique zorgen er zelfs voor dat jouw kinderen kunnen deelnemen aan de uitgebreide kinderanimatie (met Nl monitoren).

MegaSuperrrrrrr ! “Ça c’est vraiment si bon!”


Geverifieerd door MonsterInsights