Archives

  • -

Comfort

“Maison Maxou” is een vrijstaand modern vakantiehuis met een bewoonbare oppervlakte van 130 m2. Het biedt u alle privacy en comfort die je nodig hebt om er heerlijk te vertoeven en te genieten van de rust en de bijzondere streek.

Het is compleet ingericht voor zes personen (4+2 kids). Er is een ruime woonkamer met salon die doorloopt naar een moderne open keuken met ruime eettafel, drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche.

Heerlijke bedden, goed zittende stoelen en een volledig ingerichte keuken met kookboeken en kruiden zorgen voor die extra toets!,… Ook voor de kleinste kids is een kinderbedje en stoeltje voorzien.

Het huis is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en voorzien van houtkachel en elektrische verwarming voor de frissere dagen in het voor- en najaar.

TV-Vlaanderen en de vele faciliteiten van de familie****kasteelcamping “Château le verdoyer” zijn inbegrepen in de prijs. Ook is in de omgeving een vlot 4G netwerk en Free-Wifi op het terras van de camping.

Meer details vindt je zeker terug op de tab “The House” en sub tabs…


  • -

Dordogne – Périgord Vert !

Verscholen in de groene long van “la Douce France”, ligt de Périgord Vert met zijn prachtige Parc Naturel Regional Périgord-Limousin. Ons vakantiehuis “MaisonMaxou” bevindt zich op een kwartiertje rijden van Nontron, de hoofdstad van de Périgord Vert, gelegen op het kruispunt van Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes. Wij bevinden ons in het midden van de driehoek Périgueux, Limoges, Angoulême. Deze steden zijn vlot bereikbaar via snelwegen, TGV of met het vliegtuig.

Dit vredige, eerder ongekend gebied is bij uitstek geschikt om te ontspannen, te onthaasten en te genieten van de prachtige natuur.

In een uitgestrekt glooiend tapijt van bos, varens, vijvers en weidse weiden graast de bekende bruine Limousin koe. Tientallen pittoreske dorpjes luisteren naar charmante namen als Abjat sur Bandiat, Saint Saud Lacoussière, Saint Pardoux la Rivière, Saint Estephe , Saint Martin Le Pin, Saint Martial de Valette, Saint Front sur Nizonne, Sceau Saint Angel, Saint Jean de Côle, Saint Clément, Saint Pierre de Cole, Corgnac sur l’Isle, Miallet, Saint Front la Rivière, …

Daar kronkelt ook de prille rivier “de Dronne” zich een weg van 200km naar zee…. Op wandelafstand van “Le Saut du Chalard” ligt het vredig dorpje met de bijzondere naam Champs Romain. Romeinse velden…  Enkele kilometer verder, genesteld, in een kleine vallei ligt ons 6-persoons (4+2) grote vakantiehuis op u te wachten…