Woongedeelte

De ruime woonkamer
in L-vorm van +/- 45m2 heeft een ruim salon met aangename zitmeubelen, een houtkachel, TV (-Vlaanderen), radio – CD-speler, een kleine bibliotheek en de nodige sfeerverlichting. Deze  loopt uit op een moderne open keuken.

In het woongedeelte pronkt een echt authentiek “Drents boogkabinet”, ook wel ‘pastoorskast’ genoemd. Deze unieke, antieke kast is uit eikenhout vervaardigd en aan de bovenkant van “het kabinet” zit een ronde boog met in de kap uitgesneden een opkomende zon. De periode van vervaardiging ligt tussen 1750 en 1880. Dus het piepen van de deuren dien je er bij te nemen.

De openslaande deuren leiden u naar het overdekte terras waar een ronde tafel met 4 stoelen staan. Deze plek is heel geschikt om in de morgenzon heerlijk te ontbijten of in de schaduw te aperitieven met een uniek zicht op de schitterende natuur. Extra stoelen zijn aanwezig in de “cave”.

 

De moderne open keuken
is voorzien van een NIEUWE AEG INDUCTIE kookplaat (handleiding), ruime koelkast met vriesvak en bevat alle mogelijke potten en pannen, kruiden, gleiswerk en glazen, …

Alle noodzakelijke keukenapparatuur werd vernieuwd in Jun 2021 waaronder: Senseo, koffiezet met thermoskan, soepmixer, fruitpers, tefalpannen, broodrooster, croque- en contactgrill, waterkoker, teppanyaki, gietijzeren kookpotten, … enz.

De bijkeuken
 is gelegen naast de keuken waarin de oven, nieuwe magnetron combi, vaatwas, nieuwe wasmachine en nieuwe droogkast Candy (Max 7Kg! – handleiding), strijkplank en -ijzer, stofzuiger,… enz staan opgesteld.

Gelieve alle elektrische toestellen met zorg te gebruiken en te onderhouden. In het belang van algemene veiligheid is het verboden deze te laten gebruiken door minderjarigen.

 

De badkamer met inloopdouche
is voorzien van 2 wastafels met mengkranen.  Warm water is direct aanwezig en er genoeg (boiler van 180 Li). De nieuwe douchekraan (Grohe) bevat 3 waterstanden en is ingesteld op een aangename warme temperatuur.
Opgepast voor brandwonden bij ontregeling van de veiligheidsstand.

De verwarming gebeurt elektrisch.

Gelieve na het gebruik van het sanitair altijd summier de douche op te schonen en goed te verluchten.

In de vakantiewoning is een apart WC voorzien in de inkomhal.

 

Noot: In het kader van de lopende en geplande upgrade van Maison Maxou kunnen sommige foto’s op deze site afwijken van de realiteit ter plaatse: o.a. meubilair, tuin, uitzicht, kleuren,… De huidige foto’s zijn sfeerbeelden medio 2022.

 

Geverifieerd door MonsterInsights