Woongedeelte

De ruime woonkamer
in L-vorm van +/- 45m2 heeft een salon met TV, een eettafel met zes stoelen, radio en kleine bibliotheek en loopt uit op een moderne open keuken. De openslaande deuren leiden u naar het overdekte opperterras waar een ronde tafel met 6 buitenstoelen staan. Deze plek is heel geschikt om in de morgenzon heerlijk te ontbijten of in de schaduw te aperitieven met een uniek zicht op de schitterende natuur. Vanaf het opperterras kijkt u uit op de tuin, het aanpalende meer en de bossen van “Le Verdoyer”.

De moderne open keuken
is voorzien van een inductiekookplaat, koel- en vrieskast en bevat alle mogelijke potten en pannen, gleiswerk en glazen, evenals de noodzakelijke voorzieningen als koffiezetapparaat,… etc.

De bijkeuken
 is gelegen naast de keuken waarin de oven, magnetron combi, vaatwas- en wasmachine, droogkast, strijkplank en -ijzer, stofzuiger etc. staan opgesteld.

De badkamer met inloopdouche
is voorzien van 2 wastafels met mengkranen  Warm water is er genoeg (boiler van 180 Li).

Noot: In het kader van de lopende en geplande restyling van het interieur kunnen sommige foto’s op deze site afwijken van de realiteit ter plaatse: o.a. meubilair, tuin, uitzicht, kleuren,… De update van de huidige foto’s is voorzien omstreeks juni 2021.