Château Le Verdoyer

Onze gasten kunnen in het hoogseizoen gratis* gebruik maken en genieten van de vele faciliteiten op de viersterren familiecamping “Château Le Verdoyer”.
(*behalve voor de tennisbaan en de mountainbikes wordt in het hoogseizoen een bijdrage gevraagd).

Eventueel kunnen uw vrienden of familie, mits voorafgaande boeking, logeren in het “Château” of in één van de vele luxueuze mobilehomes / stacaravans, glampingtenten, … rondom het authentieke Franse kasteel die gelegen is op +/- 200m van “Maison Maxou”.

Op de binnenplaats van het kasteel bevindt zich de receptie, een gezellig terras met bar, snackbar en een winkeltje waar o.a. verse broodjes kunnen besteld worden.
Op woensdagavond (tijdens het seizoen) is er regelmatig een muzikale avond, animatie of een optreden.

U wordt er met zekerheid van harte ontvangen door onze buren Floris en Véronique, eigenaars en uitbaters van de ****Camping en het Château.
Vader Richard zal u (op afspraak) met hart en ziel rondleiden in het eeuwenoude “Château Le Verdoyer” (13de eeuw !) om er de geheimen en zijn rijke geschiedenis uiteen te zetten.

En dit allemaal met de glimlach en in het Nederlands !!!

 

Restaurant Château le Verdoyer

Laat u verleiden!
Een echt kwaliteitsrestaurant met vriendelijke bediening en royale gerechten, een uniek terras aan het water, … altijd verse en lokale producten voor de Périgordine en internationale keuken. Alle gerechten aan een heel scherpe prijs. Tevens afhaalmaaltijden mogelijk. Het restaurant is elke avond open, behalve op woensdagavond. Best altijd op voorhand reserveren.

Geen zin om te koken?

Dan kun je ook lekker snacken op het terras van Snackbar Les Perroquets!
Friet, snacks, pizza’s of salades … een beknopte menukaart met sympathieke prijzen, om gewoon lekker makkelijk te eten terwijl je naar de Lenny Disco kijkt of van het woensdagavondconcert geniet.

De kinderanimatie wordt verzekerd door een zeer goed animatieteam in het Nederlands. Ouders kunnen er hun kinderen in vertrouwen afleveren.

Er kan naar hartenlust gezwommen worden in een van de drie verwarmde zwembaden: twee buitenzwembaden (25 x 8 m en 8 x 8 m), een lange waterglijbaan, een ruim zonneterras met ligbedden, een kinderbadje en een gezellig knus binnenbad.

Verder is er een tennisbaan, speeltuin, … en mogelijkheid tot paardrijden,

De omgeving is niet alleen voor mensen die de camping en zijn voorzieningen willen gebruiken. Wandelaars en fietsers zullen zeker genieten van de glooiende omgeving en het afwisselende natuurschoon.

Fietsen zijn te huur/te leen bij de camping.

Maar ook vissers komen hier zeker goed aan hun trekken. Altijd beet !
Vissers hoeven niet ver te gaan: achter onze tuin ligt een zwem- en visvijver. Er is geen visvergunning nodig.

Voor een totaaloverzicht van de vele faciliteiten en activiteiten van de camping kunt u hier best doorklikken naar de site van de “****Camping Chateau Le Verdoyer”.

Alle faciliteiten van de Chateau-camping Le Verdoyer GRATIS* en op een rijtje:

 • Buiten tennis en fietsverhuur zijn alle faciliteiten en voorzieningen gratis:
  de 2 openluchtzwembaden, 1 overdekte zwembad… lekker warm, een waterglijbaan, zwemvijver, basketbalveld, volleybalveld, tafeltennis, voetbal … of een spelletje jeu-de-boule, …

 • Geniet van de Lenny kids club, programma aan de receptie

 • Free Fish: Vissen zonder betaling kan … maar wel no-kill vissen dus levend terug in het water zetten

 • Alle muzikale concerten, optredens, dance en animaties op het terras van de bar.
  Regelmatig wordt een avond-concert-diner aan het restaurant aangeboden.
  Zeker eens gaan genieten van de betaalbare, culinaire hoogstandjes op het unieke buitenterras of in een “îlot” op het water van het chateau-restaurant. Best altijd ruim vooraf reserveren…

 • Gratis WiFi bij de receptie en op het terras van de bar (consumptie niet verplicht)

 • Nederlandstalige bibliotheek aan de bar

 • Last but not least de sympathieke hulpvaardigheid en advies van de uitbaters Floris, Véronique en het voltallige personeel… en dit allemaal met een brede glimlach!

 

*Wij betalen deze supervoorzieningen met plezier voor onze gasten!

 

Geverifieerd door MonsterInsights