Welkom

Welkom

Hallo! Bonjour à tous!

Wij heten u bij deze welkom op onze website.

Ons sfeervolle vakantiehuis met de naam “Maison Maxou” ligt in het Noorden van de Dordogne en refereert naar onze kleinzoon Maxou welke een bijzondere plaats heeft in ons hart en leven…

Ons moderne vakantiehuis is gebouwd in 2008 op een streep grond van 1500m2, met zorg ingericht en goed onderhouden. In de gedeeltelijke afgesloten tuin treft u een ruim grasveld en enkele bloemenperken… Je geniet er de ganse dag van de natuur, de zon en de rust van de Périgord Vert. Er zijn tevens verschillende schaduwplekken en een overdekt terras.

“Maison Maxou” is goed bereikbaar en bevindt zich op een steenworp van een middeleeuws kasteel… “Château Le Verdoyer”. Het is omgeven door een glooiend landschap van bossen, uitgestrekte weiden en verschillende waterplassen waar u in alle rust kunt genieten van fauna en flora. De groene valleien van de Périgord hebben nog steeds hun volle magie weten te behouden.

Het vakantiehuis ligt op circa 2 km van het kleine dorpje Champs Romain, 3 km van Saint-Saud-Lacoussièrre en op slechts 14 km van het sfeervolle stadje Nontron, hoofdstad van de Périgord Vert. Op +/- 60 km ten zuiden van ons vakantiehuis ligt de hoofdstad van de Dordogne, Périgueux. Op een uurtje rijden sta je eveneens in Limoges of Angoulème.

Als je echt op zoek bent naar een uniek vakantiestekje om te “onthaasten“, weg van alle drukte en stresstoestanden… Dan ben je hier, in het midden van de ongerepte natuur… met een zalige temperatuur… op je plaats…
Genieten van “le terroir et l’histoire”, proeven van de culinaire parels van de Périgord en zeldzame rust beleven…

“Maison Maxou… Comme nulle part ailleurs“…

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek en heten u bij deze van harte welkom!

Maxou, Rita & Rudi
Gecertificeerd “Uitbater Kleinschalige Logies”
(B&B, vakantiehuizen, camping, hotel, … )

 


Geverifieerd door MonsterInsights